Virtual CloneDrive 5.4.3.5 Beta teszt
Virtual CloneDrive 5.4.3.5 Beta teszt
Rovat: Multimédia | Dátum: 2009-08-15 18:29:14 | Írta: Kovács Zsolt

Megjelent a CloneDrive legújabb beta verziója. Ezzel a kis eszközzel image fájlainkat emulálhatjuk be egy virtuális meghajtó segítségével.


A Virtual CloneDrive egy a jó ismert Daemon Tools virtuális lemezmeghajtó emulátor kistestvére. Ugye ismerjük a CloneCD és CloneDVD képfájlkészítő alkalmazásokat. A SlySof Inc által fejlesztett szoftverek családjába tartozó CloneDrive egy nagyon egyszerű kis szoftver. Segítségével lemez képfájlainkat nyithatjuk meg egy virtuális meghajtó segítségével.A program támogatja szinte az összes lemezkép formátumot, mivel egy családot alkot a CloneCD/DVD programokkal ezért kötelező formátum a CCD is. Nyolc virtális meghajtót képes kezelni, és ami mellette szól, hogy ingyenes alkalmazás. A minimális rendszerigényeket figyelembe véve már 500 Mhz-s processzoron és 128 MB RAM-on is szépen fut.


A legfrissebb verzió újdonságai: több nyelv, új ikonok. 

 Töltsd le itt !


Értékelés
Véleményünk szerint egy nagyon egyszerűen kezelhető emulátor alkalmazás. Ha képességben nem is, de egyszerűségben felülmúlja a Daemon Tools-t.

 

2007 - 2019 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


Mint minden évben a Google is csinált egy listát 2014-i keresésekből. A korábban ZeitGeist névre keresztelt lista mostmár Google az Év keresése.