Videó összerakás Easy Video Joiner-el
Videó összerakás Easy Video Joiner-el
Rovat: Multimédia | Dátum: 2007-07-06 20:54:30 | Írta: Kovács Zsolt

Ma egy egyszerű videó összerakó alkalmazást hoztunk nektek a tesztlaborunkból. Az Easy Video Joinerrel kezdő szinten is gyorsan össze tudjuk fűzni családi filmjeinket, vagy akár darabokban felvett vagy szerkesztett videóinkat. Többek között az összes videó formátumot támogatja: avi, mpeg, mpg, Real Media fájlok, Windows Média fájlok.


Használata

Egyszerűen töltsünk be két vagy több számunkra szimpatikus videót. A betöltött fájlokat mozgatni tudjuk le és fel, ezek le is játszhatók. Az aktuális, kiválasztott videóról információt kapunk, többek között az audió-videó kódolásáról, a fájl méretéről és az összeillesztett fájl nagyságáról.

Ha elrendeztük fájlainkat nincs más hátra, mint a Join gombra kattintani, ilyenkor a program megkérdezi, hogy hova szeretnénk menteni az összecsatolt állományunkat. Ha ezt is sikerült kiválasztani, akkor klikk a mentés gombra és egy pár másodperc, vagy perc múlva kész is az új állományunk.

Összegzés

Az Easy Video Joiner egy egyszerű videó összerakó alkalmazás. Kezelése könnyű, aki elsőnek dolgozik vele hamar bele tud tanulni. A program ingyenes változata csak 3 percet képes konvertálni, mivel korlátozott verzió.

Kinek ajánljuk

Ha nem akarsz túl sok időt tölteni videó összerakosgatással, akkor előszeretettel ajánljuk, és persze a teljes verzióhoz olcsóbban hozzájutsz, mintha megvennél egy tízezrekbe kerülő videó szerkesztő.

Teszteredmények Easy Video Joiner 4.30
Értékelés 10/9 pont
Teljesítménykorlátozás nincsenek nagy erőforrásigényei
CPU igény kis leterheltség
RAM-foglalás 5 MB
Használhatóság 10/10 pont
Kezelhetőség 10/10 pont
Design, összhang 10/9 (Egyszerű és áttekinthető)
Ár $20 (4000Ft)
2007 - 2020 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


A Google leállítja az okos szemüvegének fejlesztését, a Microsoft már majdnem a kész változatával áll elő.