Stellar Phoenix Windows DR
Stellar Phoenix Windows DR
Rovat: Multimédia | Dátum: 2015-01-23 08:02:38 | Írta: Kovács Dániel

Praktikus, aránylag olcsó, alapos, hatékony, az adatvisszaállítás királya. Ezek jellemzik a Stellar legújabb programját.


A Stellar Phoenix Windows Data Recovery, ahogy a nevéből is adódik, egy praktikus kis program, amely elveszett, törölt, formázott fájlokat állít vissza FAT, FAT32, NTFS fájlrendszerű adathordozóinkról, legyen az a belső- illetve külső merevlemezen, memóriakártyán, Ipod-on, Pendrive-on.A támogatott fájlok között megtalálhatjuk a legismertebb kiterjesztéseket, a képfájlokat, audio- és videofájlokat, adatbázisokat, tömörített fájlokat,dokumentumokat és végül, de nem utoljára az Outlook-ot használó userek örömére a törölt mailek visszaállításában is segítségünkre lesz.Amint sikerült kiválasztani a visszaállítandó meghajtót, ahonnan a fájlokat töröltük, már rá is küld egy gyors elemzést a meghajtónkra. Ez a folyamat nálam a képen látható 40 GB-os rendszerpartíción körülbelül 5-8 percbe került. Amint végez, már testre is szabhatjuk a visszaállítást, utána következhet is a renováció.


A program a visszaállításon kívül számos más funkcióval is rendelkezik, ezek közül talán a Recovery CD készítése, merevlemezeink, adathordozóink egyszerű klónozása, róluk image fájl készítése.

Pro és Kontra
Ez a szoftver kompatibilis Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 és Windows 8 és természetesen 8.1
operációs rendszerekkel, nagyon könnyű megérteni, nem kell hozzá nagy technikai tudás, ellenben angol tudást igényel

2007 - 2022 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


A már közismert Mozilla Firefox böngésző legújabb verziója.