Pavtube DVD Ripper teszt
Pavtube DVD Ripper teszt
Rovat: Multimédia | Dátum: 2008-05-15 12:08:47 | Írta: Kovács Zsolt

A Pavtube DVD Ripper társaihoz hasonlóan egy lemez rippelő szoftver. Egy a piacon feltörő kis alkalmazást mutatunk be a tesztben.


A kezelőfelület a nagy gombok hatására egyszerűen átlátható, egy film átkonvertálása így nem jelenthet akadályt. Amit az ilyen jellegő program a gépünkön igénybe vesz az főleg a memória.Az alkalmazásnak a gyártó szerint minimum 64 MB RAM kell, de mi minimum 128 MB memóriával rendelkező gépeken ajánljuk a használatát. A teszt során egy gyengébb gépen próbáltuk ki (P3, 800 MHz, 320 MB RAM) a rippert és sajnos azt kellett, hogy mondjuk egy chapter lejátszása közben komolyan igénybe vette a számítógép erőforrásait. A videó szaggatva, de lejátszható volt. Mivel trial verzió, ezért az átkonvertált videóban a háttérben egy újnevezett watermark (vízjel) helyezkedik el.

Szolgáltatások:
    - többféle videó és hang formátumba konvertálás
    - felírat és hang nyelv választása
    - beépített egyszerű vágó felület
    - pillanatképek készítése

Ha konvertálni szeretnénk, akkor a következőképp érdemes nekifogni.

Helyezzünk be a DVD meghajtónkba egy DVD-t, amit rippelni szeretnénk. Ezt követően a Load DVD segítségével töltsük be a lemez tartalmát.Ezután válasszuk ki a Format legördülő listáról azt a formátumot, amibe konvertálni szeretnénk.

 

Tetszés szerint ha van felírat vagy hang állítási lehetőség, akkor azt is érdemes beállítani.

Mostmár csak annyit kell tenni, hogy a program jobb alsó sarkában elhelyezkedő nagy Play gombra  kell kattintani és várni amíg elkészül. Az átkonvertált állomány helye az Output mezőben található. 

2007 - 2020 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


A NOD32 ismét nagyot alkotott. Kiadta a 8-as verziót, mely a régi és új funkciók összekovácsolásával még hatékonyabban védi gépünket.