BG Video Player 0.5
BG Video Player 0.5
Rovat: Multimédia | Dátum: 2007-08-13 13:59:58 | Írta: Kovács István

Manapság mindenki hallott vagy netán próbált is háttérkép cserélő programot,  de vajon próbáltatok e már olyan programot amely az éppen lejátszott videót képes kirakni a háttérbe .
A következő tesztünkben ezt szeretnénk bemutatni.


 Telepítés

A telepítés a megszokott módon zajlik, viszont talán ? újdonságnak?  mondható hogy a fejlesztő egy codec csomaggal is ellátta a programot amelyet az FFDShow codecpack testesít meg.( Amelyről hamarosan részletes leírást olvashattok)

 

Start

Telepítés után a programot a Start menü >> Programok >> W442's Bg Video >> BG Video menüpont alatt találjuk. A progi elindítása után egy kis ikon jeleni meg az óra mellet, amire ha az egér jobb gombjával ráklikelünk egy felnyíló menüt kapunk. A menüről csak annyi, hogy a legegyszerűbb menü amivel valaha találkoztam, mindenki könnyedén eligazodik rajta.

 

 

 

Miután megnyitottuk a videót a lejátszás egyből elkezdődik az asztal hátterének helyén vagyis a háttérben, hogyha bele akarunk tekerni a videóba akkor a korábban említet módon a felnyíló menüben válasszuk a Beállítások >> Vezérlők menüpontot és máris kontrolálhatjuk az eseményeket.

 

 

Ami a processzor és memória kihasználtságot illeti nos erről kár is szót ejteni mivel jelentéktelen méretű, úgy szólva könnyedén fut a program.

Egy szó mint száz  ez egy igencsak zseniális kis progi mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki.

 

A program letölthető itt . 

 

 

 

2007 - 2019 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


Ha már régóta szerette volna ezt megtenni, de türelmesen kivárta, míg a fejlesztők elkészítik a megoldást, az most frissítheti a rendszerét újabb kiadásra.