Anyád is tudja mit beszélgettél tegnap MSN-en!
Anyád is tudja mit beszélgettél tegnap MSN-en!
Rovat: Multimédia | Dátum: 2008-02-05 08:40:00 | Írta: Kovács Zsolt

Ha nem akarsz sokat bajlódni a beszélgetéseid elmentegetésével, akkor használd ezt a kis alkalmazást, megmutatjuk hogyan használhatod.


Most egy nagyon egyszerű programot fogunk megnézni a MSN Messenger Monitor Sniffert. Ez a kis alkalmazás msn-en folytatott beszélgetéseinknek a naplózására hivatott. Igaz ilyenfajta szolgáltatás létezik már a Live Messengerben, amelyben hónapokra lebontva tudjuk a parterekkel folytatott beszélgetéseinket újranézni.

Ha a telepített alkalmazást elindítjuk és a Capture gombra kattintunk, akkor már azonnal logolja a program a beszélgetéseket partnerekre lebontva.Beállítható külön az Option menü Select adapter pont alatt, az hogy melyik hálózaton keresztül szeretnénk kapcsolódni a szolgáltatáshoz. Az általános beállításokban konfigurálható az hogy például hova mentse a naplófájlt a program. A naplózott fájlt a szoftver a szerver konfigurálása után a megadott e-mail címre el is küldi.

Összegzés: 

Megnyerte a tetszésünket az egyszerűsége, ha nem akarunk az MSN-be épített napló modullal bajlódni, akkor hasznos alkalmazás lehet számunkra. Hátránya, hogy sajnos nem ingyenes.


2007 - 2020 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


A GTA 5 megérkeztével kezdenek kiszorulni a régebbi verziók. Sajnos köztük van a San Andreas is, ami valljuk be, az egyik legjobb volt a korabeli játékok közül.