Gázos a Skype-od! De mi a probléma kulcsa?
Gázos a Skype-od! De mi a probléma kulcsa?
Rovat: Kipróbáltuk! | Dátum: 2007-08-17 18:10:01 | Írta: Kovács Zsolt

Több bejelentés is érkezett a Szoftvertesztre miszerint nem működik a Skype. Weboldalunk szerkesztősége utánnajárt a dolognak, és a következő információkat sikerült összegyűjtenünk.

 


Tegnap azaz augusztus 16-án bejelentette a cég, hogy szoftveres problémáról van szó, amit minél elöbb ki szándékoznak javítani. Az elmúlt másfél napban több millió felhasználó maradt Skype nélkül, és ennek kapcsán több száz bejelentés is érkezett a Skype fejlesztőközpontjába.

Hogy lehet a problémát felismerni?
Gyakorlatilag az Eszköztárban (az óra mellett) a folyamatosan villogó szürke Skype ikon próbál feljelentkezni, sikertelenül. A program feljelentkeztik a szerverre és a tárcsázó ablakban is ott szerepelnek a beszélgetőpartnereink, csak egyiket sem tudjuk felhívni.

 

Próbál bejelentkezni... 

A felhasználóknak azt tanácsoljuk, hogy ne lépjenek ki a folyamatosan bejelentkezni akaró programból, mert amint megoldották a gondot, mindenkinél automatikusan megtörténik a kapcsolódás.

2007 - 2020 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


Górcső alá vettük a VideoLan média lejátszóját, nézzük miért is olyan közkedvelt, mivel nyerte meg az internetes közönséget?