XdN Tweaker: Windows buherálóknak
XdN Tweaker: Windows buherálóknak
Rovat: Internet | Dátum: 2008-02-16 11:11:59 | Írta: Kovács Zsolt

Az XdN Tweaker egy kis ingyenes buherátor alkalmazás Vistára, Xp-re és 2003 Serverre.


 A Vistában található az UAC (User Account Control), ha ez a rendszer van a gépen, akkor ez kikapcsolható a programban.Display
A Control Panel pont alatt a Vezérlőpulthoz tartozó ikonokat cserélhetjük le klasszikus Windows 2000-es kinézetű képekre. Vagy akár Tweak UI ikonokat is rakhatunk a Vezérlőpultra. Ki lehet kapcsolni a Windows Media Player Explorer menüjét is.

Jobb klikk

Idegesítő tud lenni ha az asztalon jobb klikkel ott vicsorog a ATI Catalyst Control Center  ikonja, ez is csak egy kattintás a programban. Továbbra kikapcsolható a Küldés opciómenü és a Vistában ismert Take Ownership jobb klikkes menü.
Fájlok és könyvtárak
Meg lehet változtatni azoknak a könyvtáraknak a számát, amelyet a Windows elment. Be illetve kikapcsolhatóak a rejtett könyvtárak.


Keresés
A program az IE7-ben a kereső boxot kikapcsolja vagy rejtetté teszi. Visszaállítható a klasszikus kereső az Explorerben és az Internet Explorerben is.


Start menü
A Dokumentumok menü ha zavaró tényező, akkor kikapcsolhatjuk.

IE7
A hetedik verzióban alapból nem látható a menüsor, ha láthatóvá szeretnénk tenni, akkor ebben a menüben megtehetjük.

OE/Windows Mail

Kikapcsolható az Outlook Expressz/Windows Mial bejelentkező ablakja.

A TCP/IP egyéb beállításait is konfigolhatjuk. A További beállításokban a szerzők elérhetővé tették z IE beállításait, az msconfigor és a Házirendet.

Végszó:
Ami tetszett a szoftverben az hogy az ATI Control Center kikapcsoló és az IE7-ben a menü bekapcsolhatósága, de sajnos sok olyan felesleges dolgot is pakoltak bele, amelyet a Windowsban egy pár kattintással elérünk.

2007 - 2021 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


Az utca emberét kérdezve úgy tűnik, a nagy többség nem tudja, mi az az IoT. A fejlesztői szakma viszont egyből rávágja: az IoT egyértelműen a jövő!