Tizedik alkalommal jelentkezik az Internethajó
Tizedik alkalommal jelentkezik az Internethajó
Rovat: Internet | Dátum: 2009-04-02 18:15:29 | Írta: Partner

Immár tizedik alkalommal indul útjára a Dunán az Internethajó, a hazai IT-szektor és információs társadalom egyik legkiemelkedőbb eseménye. A szervező cég, az eWorld, a tavalyihoz hasonlóan nagy érdeklődésre számít.


A jubileumi Internethajó idén is a döntéshozók közös vitafórumát teremti meg, egy korszakhatárt nyitó nemzeti programmal, a Nemzeti Digitális Közművel kapcsolatban.

Az Átstartolás! - Nemzeti Digitális Közmű
mottó alatt induló Internethajón a szervezzük a tavalyihoz hasonlóan ismét nagy érdeklődésre számítanak. Szakértők szerint a Nemzeti Digitális Közmű program amennyiben tényleg elindul felbecsülhetetlen előnyöket jelenthet Magyarország számára.

A Nemzeti Digitális Közmű a legkorszerűbb, optikai összeköttetésen alapuló informatikai infrastruktúra lenne Magyarországon, amely a legkisebb településekre is elvinné az internet előnyeit az ezzel kapcsolatos részletek megbeszélésére kerül sor az Internethajón, ahol a szakmai vezetők értékelik közösen a helyzetet.

A dunai hajózással egybekötött, az informatika fontos kérdéseit érintő jubileumi rendezvényen ismét a legnevesebb szakértőkre, és a legbefolyásosabb cégek vezetőire számíthatnak a résztvevők.

Az esemény előtt a szervezők immár negyedik alkalommal ismét kiadják a Kék Noteszt. Az információs társadalom éves helyzetjelentése várhatóan áprilisban jelenik meg.

2007 - 2021 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


A Google tegnapi napon elismerte, hogy új, RankBrain elnevezésű gépi tanuláson és mesterséges intelligencián alapuló algoritmusa már hónapok óta működik.