Szoftverteszt sajtószoba
Szoftverteszt sajtószoba
Rovat: Internet | Dátum: 2009-06-24 11:54:55 | Írta: Kovács Zsolt

A nagyközönség számára, a Szoftverteszten folyó munkálatokról.


A Szoftverteszt 2007-es indulása óta rengeteg változtatáson ment keresztül. Július elejétől viszont új ötletes designal és elrendezéssel jelentkezik az oldal. Több tartalom, megújult színvilág és hamarosan az Istorm-Bird jóvoltából saját szerveren gurul tovább a site.

Te kérdezel, mi válaszolunk!
Májusban elindítottuk  Szoftverteszt válaszol rovatunkat. Direkt azért, hogy a esetleges szoftveres problémákkal küszködő felhasználóink a valaszol@szoftverteszt.hu e-mail címen feltehessék kérdéseiket. Ebből előbb-utóbb szeretnénk készíteni egy cikksorozatot, amelyben a feltett kérdésekre válaszolunk. Tehát a fent említett e-mail címen nyugodtan tedd fel kérdésed, válaszolni fogunk.

Downloadcentral.eu - egy letöltőoldal születése
Hamarosan megnyitja kapuit a Szoftverteszt saját fejlesztésű és egyben az Szt letöltőoldala a Downloadcentral. Mindenféle kategóriában lesznek csak szoftverekkel foglalkozó letölthető alkalmazások és itt kapnak helyet a már letesztelt programok is. Az oldalal kapcsolatos kérdéseket, kívánságokat, ötleteket a kapcsolat@szoftverteszt.hu címre várjuk.

2007 - 2021 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


Komplett, magyar nyelvű víruskereső, amely egyaránt alkalmas a levelek (POP3, IMAP4, SMTP), P2P, Web Shield, valamint a háttértárolók teljes ellenőrzésére. Beállíthatjuk a keresés id...