Puresight PC - felügyeleti eszköz
Puresight PC - felügyeleti eszköz
Rovat: Internet | Dátum: 2015-01-23 19:24:18 | Írta: Kovács Dániel

Védené gyermekét a felnőtt tartalmaktól? De nem tudja hogyan tegye? Itt a megoldás!


A program fejlesztői kifejezetten gyermekes családok biztonságára fókuszáltak amikor megalkották a PureSight PC internetes tartalomszűrő szoftvert, mely Android platformra is elérhető. Meglehetősen hatékony, úgynevezett mesterséges intelligenciával rendelkező szoftvert ígér a honlapjuk hát úgy döntöttem, kipróbálom, hogy ajánlott-e érte kiadni havonta 4 dollárt, mellyel három eszközt védhetünk le.

 

 

A szoftver jelenleg nem érhető el magyar nyelven, bár aki kicsit is járatos a programok terén, könnyen kiigazodik rajta.
Fontos tudni, hogy a letöltéshez is regisztráció szükséges az oldalon, ide csak egy e-mail címet kell megadni, utána validálni.


 

Letöltés után már települ is a gépünkre, kezdődhet a program személyre, vagy inkább családra szabása. 0-5 éves korig mindent letilt, kivéve a sport játékokat,
illetve a gyermekeknek szóló oldalakat. A következő kategóriától már az Allowed category változik Blocked category-ra, itt fogjuk látni, hogy milyen kategóriákat fog tiltani a program. Én beállítottam 10-14 éves korú gyermekre, a következő lépésben fogja az installálást befejezni és egy újraindítást kérni ezután az óra mellett már meg is jelenik a logó, rávezetve az egerünket jelzi, hogy aktív.

 


 

 

 

No akkor lássuk a medvét, írjunk be egy felnőtt tartalmú oldal nevét, és már dobja is ki, hogy az oldal nem elérhető. Mindezek után több oldalt is próbáltam felkeresni, Google keresőbe keresni rájuk, mindez sikertelenül.

Pro és Kontra: 

Véleményem szerint a program teljesen jól sikerült, megakadályozza a hozzáférést a felnőtt tartalmú oldalakhoz, ellenben savallom azt, hogy nincs benne magyar nyelv, de idővel hátha.

 

 


2007 - 2022 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


Ha már régóta szerette volna ezt megtenni, de türelmesen kivárta, míg a fejlesztők elkészítik a megoldást, az most frissítheti a rendszerét újabb kiadásra.