PStart - egy kis okosság
PStart - egy kis okosság
Rovat: Internet | Dátum: 2007-12-31 14:40:47 | Írta: Kovács Zsolt

A PStart elsősorban USB-kulcsra kifejlesztett programindító alkalmazás, hordozható programokhoz.


Egyre több és több, úgynevezett ?portable" alkalmazás készül. Ezek nem igényelnek telepítést, beállításaikat nem a rendszerleíró adatbázisban, hanem maguk mellett tartják, és tökéletesen alkalmasak arra, hogy mindenhová magunkkal vigyük őket. A PStart ezekhez az alkalmazásokhoz készült indítópult, persze nem csak USB-kulcsról futtatható. Segítségével programokat és dokumentumokat érhetünk el gyorsan és egyszerűen. 

Az alkalmazásokat csoportokba szervezhetjük, és - akárcsak a ?rendes" Start menü elemeit - az ikonjukra kattintva tudjuk őket elindítani. Haladó képességei közé tartozik az időzített programindítás, a saját ikonok használata, valamint az akár CD-re elhelyezhető, automatikus indítási információkat tartalmazó autorun.inf állomány elkészítése. Mindezek mellett külön jegyzetelő részt tartalmaz, valamint képes adatainak mentésére és visszatöltésére is. Felhasználói felülete megváltoztatható, és arra is lehetőséget kínál, hogy az indítómenüt a képernyő szélén lévő csík ?alá" rejtsük el.


Habár merevlemezek esetében is használható a PStart, igazi hasznát akkor vesszük, ha USB-kulcson hordozzuk magunkkal, kedvenc alkalmazásainkkal egyetemben.

Végszó: A programot letöltheted INNEN!

[Forrás: pcwolrd.hu]

 

2007 - 2021 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


A névszerű kvízjáték legújabb verziója új kérdésekkel és hangokkal fűszerezve.