Panda Global Protection 2010 új védelem a Pandától
Panda Global Protection 2010 új védelem a Pandától
Rovat: Internet | Dátum: 2009-05-27 18:47:49 | Írta: Kovács Zsolt

Elérhető a Panda Global Protection 2010, a Panda Security teljes körű védelmet nyújtó programcsomagjának bétaverziója. A szoftver ingyenesen letölthető, a teszteléssel pedig tíz szerencsés felhasználó 200 dolláros Amazon-vouchert nyerhet.


A Panda Security legújabb, teljeskörű védelmet nyújtó Panda Global Protection 2010 névre keresztelt programcsomagjának bétaverziója május 25-től elérhető. A program  az alkalmazott megoldásoknak hála memóriaigénye mintegy 80%-kal csökkent az előző verziókhoz képest, mindezt úgy, hogy minden olyan modul megtalálható benne, amelyre egy otthoni felhasználónak szüksége lehet:
    antivírus,
   proaktív védelem
    kém- és reklámprogramok (adware és spyware) elleni védelem,
    adathalászat elleni védelem,
    rootkit-technológia elleni védelem
   tűzfal,
   spamszűrő,
    személyes adatok védelme,
    bekapcsolható tartalomszűrő,
   helyi és távoli adatmentés,
    pc-optimalizáló szoftver.

 panda global protectionA szoftver az ún. cloud-technológián alapul, amelyben a felhasználók egy hálózatban helyezkednek el, és az általuk küldött adatokat a Kollektív Intelligencia névre keresztelt rendszer (a hálózat erőforrásait felhasználva) mintegy hat perc alatt teljeskörű elemzésnek veti alá.

panda global protectionAzon bétatesztelők között, akik a leghasznosabb tanácsokat adták, és a legfontosabb hibákra hívták fel a figyelmet, a Panda Security központja egy-egy 200 dolláros, az Amazonon levásárolható ajándékjegyet sorsol ki.

 panda global protection panda global protectionA szoftver ingyenesen letölthető a http://www.pandasecurity.com/promotions/betatest/ címről.

2007 - 2021 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


Régi a számítógépe? A Linux különböző disztribúciói tálcán kínálják a megoldást.