Mobilweekend 2016
Mobilweekend 2016
Rovat: Internet | Dátum: 2016-08-22 10:47:55 | Írta: Kovács Zsolt

A Mobil Weekend idén egy nagy dobásra készül, nem csak egyszerű alkalmazásfejlesztő versenyt hirdetnek: bekapcsolják a megmérettetésbe az IoT vonalat, mely itthon még alig ismert, ám segítségével elképesztő dolgokat lehet létrehozni.


Az Internet of Things kifejezést nem igazán lehet lefordítani, de körbeírva, olyan internettel elérhető eszközöket jelent, melyek emberi közbeavatkozás nélkül is tudnak egymással kommunikálni. Ez a gép lehet bármi a növényeket távolról öntöző virágcseréptől az önmagát vezető autóig, a lényeg, hogy az érzékelő szenzorokkal ellátott tárgy bekapcsolható legyen a rendszerbe.

 

Az ötletverseny lezárult, és elindult a jelentkezés az eszközök és hozzájuk tartozó alkalmazások megvalósítására! Jelentkezhet bárki, aki valamilyen szinten ért az alábbi területek legalább egyikéhez:

 

-       UI/UX design

-       mobilalkalmazás fejlesztés

-       IoT fejlesztés

-       Marketing

 

Megéri jelentkezni, hiszen a nyertes csapat 1.000.000 Ft értékű befektetéssel indíthatja karrierjét. Emellett, ahogy a videóból is kiderül, a csapatok végig profi mentorokkal és a legjobb eszközökön dolgozhatnak, és a Mobil Weekend a verseny után sem engedi el a kezüket: támogatja őket egészen a termék piacra lépéséig.

 

A versenyt szeptember 22-24. között rendezik a Doboz+Extra helyszíneken, jelentkezni pedig szeptember 5-ig lehet az alábbi form kitöltésével!

2007 - 2022 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


Teljesen kivezetik a magyar piacról az OLX.hu márkanevet, miután azt megvette az apróhirdetési piacon vetélytárs Jófogás.hu tulajdonosa ? írja a Világgazdaság keddi száma.Teljesen kivezetik a magyar p...