Mobilweekend 2016 2.
Mobilweekend 2016 2.
Rovat: Internet | Dátum: 2016-08-22 11:06:47 | Írta: Kovács Zsolt

Az utca emberét kérdezve úgy tűnik, a nagy többség nem tudja, mi az az IoT. A fejlesztői szakma viszont egyből rávágja: az IoT egyértelműen a jövő!


A Mobil Weekend-esek hisznek benne, hogy nincs messze az az idő, amikor a hűtőnk adja le a rendelést a bevásárláshoz, és egész otthonunk, környezetünk olyan okos megoldásokkal műküdik, melyek fényévekkel kényelmesebbé teszik életünket.

 

Így a tavalyi konferencia tematikáját kibővítve idén az IoT megoldásokra helyezik a hangsúlyt a verseny és az előadások tekintetében is.

 

Mobilfejlesztés, kódolás témakörben a Prezi és a Mozillał UI/UX designról a Mappilary, Makery és SuperCharge; marketingről, fintech-ről és befektetésről a Deloitte, Ericsson,  Mosaik, Sybrillo, Madhouse és Koin; IoT-ról, illetve IoT trendekről pedig  az IBM, 360 world, Siliconlabs, Microchip, MOHAnet, Avnet, ThingBlox és a BME meghívott munkatársai fognak izgalmas előadásokat tartani.

 

Rengeteg interaktív szakmai workshopon, IoT eszköz bemutatón vehetnek részt az érdeklődők, illetve további események is kapcsolódnak majd a rendezvényhez.

 

Minden IT-ben dolgozó vagy a jövő technológiái iránt érdeklődőnek ajánlott a részvétel, hiszen olyan szakmai titkokba, példákba, sztorikba avatják majd be őket az előadók, melyeket sehol máshol nem hallhatnak.

2007 - 2022 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


A Media Code Speed Edit egy olyan kis program melynek segítségével meg tudod változtatni CD/DVD íródnak az írási sebességét. Rengeteg DVD meghajtó típust ismer.