Kukolás legálisan, avagy aki bujt aki nem látlak!
Kukolás legálisan, avagy aki bujt aki nem látlak!
Rovat: Internet | Dátum: 2009-05-19 22:32:10 | Írta: Kovács István

A következő kis érdekességben egy legális kukolási lehetősére hívnám fel az érdeklődők figyelmét.


A mi napokban szokásos szörfözési hadjáratomat folytattam, amikor is egy olyan oldalon akadt meg a szemem, ami a föld egyes városaiban kihelyezett web kamerák segítségével élőben azaz LIVE -ban tudjuk az adott városra jellemző nyüzsit vagy az éjszakai fényekbe burkolódó várost figyelni. Személy szerint a kedvencem New York NY ugyanis ott lehet a legtöbb érdekességet látni (értem ezt az épületeken illetve az érdekesebbnél érdekesebb arcokon) plusz ki ne lenne kíváncsi New York -ra. Ahhoz, hogy mindezt megtekintsük  nincs más dolgunk mint gépeljük be böngészőnkbe az alábbi linket (http://www.earthcam.com) vagy kattintsunk az általunk megadott linkre. Miután betöltődött az oldal ezt követően keressük meg a főoldalon az Editors Choice fülben a számunkra szimpatikus várost, jelen esetünkben New York-ot majd katt a képre.

 

 

 

 

A város kiválasztása után eljutunk az általunk választott város lapjára és itt New York esetében 12 kamera közül választhatunk.

 

 

 

Az első kamera (Cam1) egy Windows logot tartalmaz, ha ezt választjuk, akkor egy folyamatos videót láthatunk amelyet egy adott időszakról készít a rendszer és ezt bizonyos időközönként frissíti, és mindez mellé még hang is van. Hogyha a többi kamera közül választunk, akkor ténylegesen LIVE képet kamunk csak ezt lassabb frissítéssel.

 

 

 

 

Természetesen az oldalon további városokról, sőt még közutakról is találtok kamerákat szóval további jó kukolást kívánok.

 

 

2007 - 2021 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


A NOD32 ismét nagyot alkotott. Kiadta a 8-as verziót, mely a régi és új funkciók összekovácsolásával még hatékonyabban védi gépünket.