Chrome Update: sovány vígasz
Chrome Update: sovány vígasz
Rovat: Internet | Dátum: 2009-05-25 18:43:29 | Írta: Kovács Zsolt

Itt a Chrome legújabb frissítése kicsit lehet, hogy többet vártunk, mint amit belepakoltak?


A Chrome 2.0 megjelenését követően nem sokkal kiadtak hozzá egy kiegészitő csomagot. Ahhoz képest hogy a Google által kiadott termékek, mint például a Gmail egy év alatt is sokat fejlődött, ezzel szemben a 2.0 nem hozott tulságosan sok újítást magával.

Az eddigi tapasztalataink szerint az első válozat sem volt valami bonyolult darab, és szerintünk a jövőben sem akarják túlzásba vinni a kis cirkáló fejlesztését.

Frissítés után nem lehet észrevenni nagyon sok változást, ugyanaz mint volt. Azonban van egy kis Tweaks , ha megnyomjuk az F11-et, mint Firefox alatt, ugyanúgy teljes képernyős nézetbe tudunk vele ugrani.
Raktak bele egy online űrlapkitöltőt, a webes ürlapok végett, mint más korábbi böngészőben például a Dark Ages-ben. Új lap megnyitása esetén eltüntek a bélyegképek, így talán gyorsabb lett egy kicsikét. Az egyetlen lénygeges változás a sebessége. A Google azt állítja, hogy 30%-al gyorsabb mint a korábbi verziói

A Chrome egy egyszerű böngészőnek indult és elképzelhető, hogy a jövőben is az marad. Nem tartjuk elképzelhetetlennek azt, hogy egyszerűsége és gyorsasága végett egyre nagyobb teret szerez magának a jövőbe.

 

2007 - 2021 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


Komplett, magyar nyelvű víruskereső, amely egyaránt alkalmas a levelek (POP3, IMAP4, SMTP), P2P, Web Shield, valamint a háttértárolók teljes ellenőrzésére. Beállíthatjuk a keresés id...