Can You RUN It? - weboldal ajánló
Can You RUN It? - weboldal ajánló
Rovat: Internet | Dátum: 2008-12-04 09:00:00 | Írta: Kovács István

Mikor megjelenik egy pc-s játék akkor minden játékos fejében megfordul az a gondolat, hogy vajon az gépén futna e. A következő bemutatóban egy gyors és egyszerű megoldást szeretnék bemutatni ennek érdekében.


Létezik egy olyan weboldal amely direkt azzal foglalkozik, hogy a gépünket megvizsgálva információt közöl annak alkalmasságára a választott játékról. De ahhoz, hogy használni tudjuk a weboldal tesztelő funkcióját, felkel telepítenünk a böngészőnkhöz egy Java Plugin -t, amely a következőképp történik:

Kattintsunk a cikkben említett linkre ( http://www.java.com/en/download/ ) és a következő oldalon a Free Java Download gombra.

 

 

Miután letöltöttük a programot, telepítsük amely a telepítő elindulása után az Accept gombra való kattintással kezdődik, majd a végén a Finish gomb lenyomásával ér véget.

 

           

 

Ha a Plugin -t telepítettük indítsuk újra számítógépünket. Majd, ha újraindítottuk gépünket és elindítottuk a böngészőt ( jelen esetemben Mozilla Firefox 3.0.4 ) az értesít minket, hogy új plugin lett telepítve, ezt követően zárjuk be az értesítő ablakot.

 

 

Ideje kipróbálnunk, hogy a plugin telepítésével már tudjuk e tesztelni gépünket egy választott játékra. Kattintsunk a következő linkre: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest , majd a lenyíló menüben válasszunk egy játékot, ez után klikk a Can You RUN It? Gombra. Ekkor ablak fog megjelenni ahol engedélyeznünk kell a Java Plugin futattásást, itt kattintsunk a Run gombra.

 

 

Mindezek után az oldal a pluginon keresztül elkezdi analizálni a gépet és egy kis idő elteltével választ kaphatunk, hogy a pc-nk megfelel e a választott játéknak. Részletes információt kaphatunk gépünk teljesítményéről és azt in megtudhatjuk, hogy gépünk hol áll a választott játék gépigényéhez képest amelyet az oldal szép grafikákon és animáción keresztül szemléletet.

 

 

Összefoglalás

Egy szó mint száz, ha kíváncsiak vagyunk, hogy mi egy játék gépkövetelménye és hogy gépünk hol áll az előírt konfighoz képes, mnos erre azt hiszem tökéletes ez a oldal, csak ajánlani tudom mindeniknek.

2007 - 2020 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


Ki ne aggódna merevlemeze állapotáért. Sokan attól félnek, hogy mikor megy tönkre a meghajtójuk és ezzel együtt a féltett adatok is a semmibe vesznek. A HDDlife nevezető programmal percrekész inf...