Boldog új évet mindenkinek!
Boldog új évet mindenkinek!
Rovat: Internet | Dátum: 2007-12-31 17:33:13 | Írta: Kovács Zsolt

Megint eltelt egy év, igaz még 2006 decemberében csak tervben volt a Szoftverteszt, mostanra valósággá vált.


Régebben.... 
Régebben még a századfordulón más volt a világ. A család a kandalló mellett ülve beszélgetett az elmúlt napról, miközben meleg teát szürcsölgettek és süteményt ettek. Ha eljött az éjfél akkor pezsgőt bontottak az Új év tiszteletére. Igen ez volt 100 éve!

Hogy néz ki ez mostanság.....
Az öregebb családtagok a TV-t nézik, az asztalon tipikus szilveszteri kaja. A fiatalabb generáció az internet elött ül - MSN, myvip, baratikor, iwiw, vagy e-mail - vagy pedig valamelyik buliban nyomja a dancet és közben smseket ír szeretteinek.

Közben az utcán petárdák sorozata durrog, trombitálva piás fiatalok köszöntik a közeledő Új Évet!

Mi is az a Szilveszter?

Rohanó világunkban sokszor elfeledkezünk a Szilveszter jelentőségéről. Ez az ünnep az elmúlásról és az ujjászületésről szól. Egész életünben és ameddig ezen a Földön járunk mindig búcsúzni kell, de a következő lépésben mindig ott van az új.
Egy bölcs ember azt mondta: "Az élet olyan, mint autót vezetni előre kell nézni, de van amikor bele kell nézni a visszapillantóba is, és gondolkodj melyik a nagyobb?"
Mindig a nagyobba kell belenézni, mert az a jövő. Legyen ez a célod a jövő, törekedj nagyobbra és a szebbre, mi is ezt tesszük a következőkben is!!!


 

Ezúton szeretnék a Szoftverteszt teljes vezetése és stábja nevében boldog, sikerekben gazdag új esztendőt kívánni minden kedves olvasónknak!

Az elözőekre visszatérve kívánunk mindenkinek 2008-ra: a nagy technikai szabadsága mellett gondoljon többet szeretteire, és mindazokra, akiket még nem ismer!

A "személytelen" köszöntés pedig legyen ismét a média kényszer privilégiuma!

És még egyszer BUÉK a Szoftverteszt nevében:

Kovács Zsolt & Kovács István
alapító-főszerkesztők

 

2007 - 2021 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


A Google leállítja az okos szemüvegének fejlesztését, a Microsoft már majdnem a kész változatával áll elő.