Biztonságosabb internetért a Pandával
Biztonságosabb internetért a Pandával
Rovat: Internet | Dátum: 2008-03-06 15:36:52 | Írta: Partner

A Panda Security bejelentette, hogy támogatja a Safer Internet Day 2008 elnevezésű, többéves múltra visszatekintű, világméretű kampányt. A kezdeményezés keretein belül bárki ingyen használhatja a Panda legújabb, legmodernebb biztonsági szoftverét.


A Safer Internet Day (SID, magyarul talán ?Egy nap a biztonságosabb internetért?) egy évente megtartott rendezvény, melyet a világ számos országában ? többek között hazánkban is ? egyszerre rendeznek meg. Az idei, február 12-i esemény alkalmából a Panda Security is felkarolta az ügyet: Panda Internet Security 2008 termékét egy hónapig bárki ingyen használhatja.

- Nem egyszerűen arról van szó, hogy adunk egy demoverziót ? kommentálta Sándor Zsolt, a Panda Security magyarországi igazgatója. ? Itt egy teljes értékű termékről van szó, terméktámogatással, napi vírus- és programfrissítéssel, amit egy hónapig bárki igénybe vehet, aki letölti a szoftvert. Ezzel próbálunk hozzájárulni ahhoz, hogy ez a kezdeményezés ne csak egy napig tartson, hanem hosszú távon hasson az internetező közösség hozzáállására.

A szoftver a következő linkről tölthető le:
http://www.pandasecurity.com/homeusers/downloads/internet-security

 

 

 [forrás]

2007 - 2021 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


A NOD32 ismét nagyot alkotott. Kiadta a 8-as verziót, mely a régi és új funkciók összekovácsolásával még hatékonyabban védi gépünket.