Avira AntiVir teszt - gyors és okos, bezzeg....
Avira AntiVir teszt - gyors és okos, bezzeg....
Rovat: Internet | Dátum: 2010-02-11 19:08:07 | Írta: Kovács Zsolt
Az Avira Antivir egy nagyon egyszerű kis vírusírtó program, feltelepítve 84 MB helyet foglal. Az a jó benne hogy abszolút nem fogja működés közben a gépet, egyszerű designal rendelkezik a kártevőket megfogja. Röviden így lehetne jellemezni ez a féregölőt.

A program készítői nem változtattak az utóbbi években rajta, maradt a leegyszerűsített arculat és a gyorsaság. A mai vírusírtókkal ellentétben az AntiVír gyors keresőmotorjának köszönhetően, a kortársait szó szerint lealázza. Mivel minden felhasználó azt várja el egy programtól, hogy gyors és megbízható legyen ezt egyben teljesítette az Avira. 

A 2009-es Virus Bulletin díjat ő gyűjtötte be. Minden feladatban maximálisan teljesített. Ami a legjobb az egészben, hogy van egy ingyenes változata, amit nem kell havonta frissítgetni, hanem van egy féléves license, ami ebben az intervallumon belül ingyenes használatot ad a programnak. Persze vannak fizetős változatok is, mint az Antivir Premium, és a Premium Security Suite, ezek ugye több modullal rendelkeznek, mint az alap verzió. A használat és a visszajelzések is azt bizonyítják, hogy sokkal több kártevőt felismer, mint társai. 

A program letölthető innen.

2007 - 2020 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


A GTA 5 megérkeztével kezdenek kiszorulni a régebbi verziók. Sajnos köztük van a San Andreas is, ami valljuk be, az egyik legjobb volt a korabeli játékok közül.