Ausztráliában keresettek az IT-s szakemberek
Ausztráliában keresettek az IT-s szakemberek
Rovat: Internet | Dátum: 2009-07-09 16:11:21 | Írta: Kovács Zsolt

Meggyorsítják azon brit állampolgárok számára a bejutást, akik vízummal rendelkeznek.


Az Australian Visa felmérései szerint az elmúlt évben 23.000 brit állampolgár vándorolt ki az ausztrál kontinensre. Guy Brandley a fennt említett tanácsadó cég vezetője elmondta, mivel nem elegendő az ausztrál IT szakemberek tudása, ezért a kormány gyorsította a képzett migrációs folyamatot, azaz a más országból ide vizummal érkező munkavállalókat részesíti előnyben.

Természetesen a csalit a csillogó tengerpartok, a nyílt tér és a magas színvonal jellemzi. De amit nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a magas bevándorlási arány miatt Ausztráliát hamarabb elérheti a globális recesszió, mint Nagy-Britanniát.

 

 

 

A vízumkérelmet követően figyelembe veszik az életkort, a nyelvet, a szakértelemet, a munkavégzést és a tapasztalatot. Azok a pályázók, akiknek a képességei megfelelnek a foglalkoztatási listán elvártakkal további pontokat kapnak.

A prioritási lista tartalmazza a következő foglalkoztatási köröket: vezetők, rendszer terverzők, alkalmazás és elemző programozók, és programozók.

Különös szakterületek, amelyekből kevés van az országban: adattárolási, C + +, C és C #, kockázatkezelési, e-commerce biztonság, SAP, Siebel, .Net, Cobol, Unix, Java, SQL Server, a hálózati LAN / WAN és informatikai projekt menedzsment.

2007 - 2021 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


Praktikus, aránylag olcsó, alapos, hatékony, az adatvisszaállítás királya. Ezek jellemzik a Stellar legújabb programját.