82 millió fájlt elemzett már a felh?
82 millió fájlt elemzett már a felh?
Rovat: Internet | Dátum: 2009-11-12 09:01:42 | Írta: Kovács Zsolt

Széles körben elérhet? a Panda Cloud Antivirus, az iparág els?, ingyenes, cloud-alapú antivírus-szolgáltatása. Az ennek hátterét adó felh? ? vagyis a munkát végz? szerverek ? már 82 millió fájlt elemzett.


Kilépett béta-verziójából a Panda Cloud Antivirus, és már bárki számára elérhet?, stabil szolgáltatásként végzi a dolgát. A felh?t alkotó szerverek ? amelyek a szolgáltatás, vagyis a védelem és az elemzés oroszlánrészét végzik ? már több, mint 82 millió fájlt elemeztek. A www.cloudantivirus.com oldalon elérhet? Activitiy Monitor szerint ez a szám másodpercenként növekszik. ? A béta-állapot óta gyakorlatilag csúcsra járattuk a szervereket ? mondta Sándor Zsolt, a Panda Security magyarországi igazgatója. ? Ebben az egész cloud-dologban az a jó, hogy nem kell folyton update-elni, a felhasználó-oldali kliens igényei ráadásul rendkívül szerények: 20 Mb RAM-mal is beéri. A szoftver ? amely immár a Windows 7-tel is kompatibilis ? bárki számára elérhet? a www.cloudantivirus.com oldalon.

2007 - 2020 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


Teljesen kivezetik a magyar piacról az OLX.hu márkanevet, miután azt megvette az apróhirdetési piacon vetélytárs Jófogás.hu tulajdonosa ? írja a Világgazdaság keddi száma.Teljesen kivezetik a magyar p...