50 millióan az avast! Antivírus mögött
50 millióan az avast! Antivírus mögött
Rovat: Internet | Dátum: 2008-03-09 10:41:41 | Írta: Partner

Az avast! Antivírus rendszerek mostantól több mint ötvenmillió regisztrált felhasználóval büszkélkedhetnek.


Eduard Kucera, az Alwil Software alapítója és elnöke valamint Pavel Baudis, a cég társalapítója és társelnöke jelentették be, hogy az elmúlt években folyamatosan sikerült bővíteni az avast! Antivírus szoftverek felhasználói táborát. Az első felhasználói regisztrációra 2002 januárjában került sor. Tavaly a cég arról adott hírt, hogy már 40 millióan próbálták ki a biztonsági alkalmazását. Ez a szám tegnapelőtt elérte az 50 milliót.

A két szakember közös munkája azonban nem 2002-ben kezdődött. Ők ugyanis már húsz éve dolgoznak együtt. "Amikor húsz évvel ezelőtt Eduarddal elkezdtük ezt a projektet, még nem sejtettük, hogy ilyen sikereket érünk el. A háttérben folyamatosan dolgoztunk, és soha nem feledkeztünk meg a felhasználóinkról" - mondta Pavel Baudis.

Természetesen az avast! biztonsági alkalmazások fejlesztése továbbra is gőzerővel folyik. A hamarosan megjelenő 4.8-as verziójú avast! Antivírus már újfajta spyware és anti-rootkit védelmet fog tartalmazni. Ez a West Coast Labs tanúsítványát hordozza, és egy erős önvédelmi mechanizmussal vértezték fel a fejlesztők. A cég tervei szerint a még több új funkcióval ellátott, 5-ös verzió a harmadik negyedévben jelenik majd meg.

[forrás: biztonsagportal.hu]
2007 - 2021 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


Lehet egy amúgy is professzionális programot még jobbá tenni? Az Opencloner Inc. megoldotta.