Hivatalos: novemberben jön a GTA IV
Hivatalos: novemberben jön a GTA IV
Rovat: Games | Dátum: 2008-09-24 10:55:17 | Írta: Kovács István

Eddig pletykaszinten lehetett hallani, hogy a világ egyik legsikeresebb játéka, a Grand Theft Auto IV konzolok után még idén megérkezik PC-re is.


Természetesen a szóbeszédekre nem lehet alapozni, de nemrégiben két fiatal azzal hívta fel a Rockstar központját, hogy ők már letöltötték a GTA IV-et PC-re, mire válaszként annyit kaptak, hogy az lehetetlen, még nincs kész. Ma azonban végre vége a szóbeszédnek, találgatásnak. A Rockstar a mai napon ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy Amerikában november 18-án, Európában pedig november 21-én jelenik meg a GTA IV PC-s változata.

 A tartalomról nem sokat árultak el, ám az már biztos, hogy a multiplayer részt - a konzolos tapasztalatok alapján - kijavítják, finomítják és új módokat készítenek. "Nagyon boldogok vagyunk, hogy a játék megjelenhet PC-re is" - árulta el Sam Houser, a Rockstar elnöke. "Minden erőnkkel azon voltunk, hogy tökéletes játékélményt nyújtsunk a PC-seknek is. A program gyönyörűszép és hiba nélkül fut a számítógépeken."

 

 

[FORRÁS] sg.hu

Szerző: Ötvös Tibor

 

 

2007 - 2019 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


A Media Code Speed Edit egy olyan kis program melynek segítségével meg tudod változtatni CD/DVD íródnak az írási sebességét. Rengeteg DVD meghajtó típust ismer.