Empire: Total War
Empire: Total War
Rovat: Games | Dátum: 2007-10-07 13:17:36 | Írta: Kovács István

Hosszú és szép időszak van a híres Total War sorozat mögött, amely során harcolhattunk már a feudális Japánban, hódíthattunk az ókorban, és legutóbb a középkorban is terjeszthettük a vallást.


Távol a horizonton hajók armadája tűnt fel a Creative Assembly zászlói alatt, és ezzel kiérdemelte a Game Convention első bejelentett tételének címét. Róma és a sötét középkor után a 18. század és a végtelen kékség ad teret a Total War széria folytatásának (ami azt is jelenti, hogy a Shogun 2 -ről sajnos kénytelenek vagyunk lemondani... egy darabig).

 

           

 

Az Empire az ipari forradalom, illetve Amerika függetlenségi háborújának eseménydús korába repít el, az eddigi alkotásokkal ellentétben azonban nem a szárazföldön, sokkal inkább a nyílt vizeken. Már ami a csatákat illeti, hiszen a körökre osztott stratégiai aspektus is képviselteti magát. A fejlesztés már egy éve folyik, és az ígéretek szerint jövőre fel is horgonyozhatunk. Három kép érkezett, két darab in-game, és egy koncepciós rajz embertelenül nagy felbontásban.

 

 

//A hír megjelenését a HC Gamer támogatta.//

 

 

 

2007 - 2019 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


Ingyenes, gyors keresés és tisztítás. Ezek jellemzik a McAfee gyermekét, a Stingert. A McAfee Stinger egy önálló, teljes mértékben ingyenes vírusírtó program. Folyamatosan frissül, azonban szolgáltatá...