Ebben a tesztünkben a SCS Software új játékát a Bus Driver ?t szeretnénk bemutatni  nektek amely karácsonykor került a polcokra.

" />
Bus Driver
Bus Driver
Rovat: Games | Dátum: 2008-01-01 18:33:55 | Írta: Kovács István

Ebben a tesztünkben a SCS Software új játékát a Bus Driver ?t szeretnénk bemutatni  nektek amely karácsonykor került a polcokra.


További képeket és demót találhattok a játékról az alábbi linken .

 

Rendszerigény:

 

Minimum rendszer

  • CPU: 1GHz Pentium III vagy nagyobb
  • RAM: 256MB
  • Videókártya: OpenGL 1.3 kompatibilis 32MB
  • Winyó: 300MB szabad hely
  • Operációsrendszer: Windows 98/ME/2000/XP

 

Ajánlott rendszer

  • CPU: 1.5GHz Pentium IV vagy nagyobb
  • RAM: 512MB
  • Videókártya: OpenGL 1.5 kompatibilis 128MB
  • Winyó: 300MB szabad hely
  • Operációsrendszer: Windows 98/ME/2000/XP

 

GAME

A játék igazán könnyedén kezelhető, a grafika is szép bár a mai elvárásoknak megfelelően lehetne jobb. A game egyáltalán nem hosszú, mi pár óra alatt kijátszottuk, viszont a buszozás élménye magáért beszél.

 

 

 

 

A fimenüben 5 sor (Tier) található amelyek között az egyes sorok kijátszásával léphetünk tovább. Soronként 6 busz közül választhatunk, így például vezethetünk iskolabuszt, helyi járatot, távolsági buszt, rabszállító buszt és emeletes buszt is  , ha kiválasztunk egy buszt akkor ball oldalt egy térképen láthatjuk az adott buszhoz tartozó útvonalat és alatta a várható időjárást.

 

PLAY

Miután kiválasztottuk a buszunkat már kezdődhet is a játék. A játék mindent közöl velünk csak vezetnünk kell. Az indulás a pályaudvarról kezdődik és a buszmegálló előtt villogó narancssárga téglalapba kell megállnunk, hogy felvegyük utasainkat.

 

 

 

 


Miután beálltunk a buszváró elé ENTER bill. megnyomásával nyithatjuk ki az ajtót, hogy az utasok felszálljanak, és ugyanígy csukhatjuk is be.
Ekkor ball oldalt megjelenik egy ablak, ahol láthatjuk a mentetrendet illetve, hogy mennyien szálnak fel és le, plusz még további információkat tudhatunk meg a képernyő alján és tetején elhelyezett menükben, mint például sebesség, térkép, pontjaink, fékezési erő?stb.

 

 

 

 

Fontos, hogy betartsuk a menetrendet és a közlekedési szabályokat, valamint gondoskodnunk kell róla, hogy senki ne sérüljön meg az utasok között. A játékban lesz nappal-éjszaka váltakozás, mindenféle időjárási effektus és persze néhány szándékosan előidézett baleset is, melyet majd el kell kerülnünk.

 

Ezzel toltuk: CPU: P4 Celeron 3.2Ghz, RAM: 2Gb, Videokártya: Gf 7600 GS 256Mb

 

 

Kontra: Nincs nézet váltási lehetőség, pl: belsőnézet, így ezáltal a busz vezetése nehezen kezelhető egyes helyzetekben.

 

Összegzés:
Ha vágyat érzel aziránt, hogy milyen is buszvezetőnek lenni mnos csak ajánlani tudom, hogy próbáld ki a játékot! Nincs nagy gépigénye így szinte minden vason elfut kényelmesen.

  

 

  

2007 - 2020 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


A NOD32 ismét nagyot alkotott. Kiadta a 8-as verziót, mely a régi és új funkciók összekovácsolásával még hatékonyabban védi gépünket.