2008-ra csúszik a Grand Theft Auto 4
2008-ra csúszik a Grand Theft Auto 4
Rovat: Games | Dátum: 2007-10-16 20:11:38 | Írta: Kovács István

A Take-Two a következő évre tolja ki aranytojást tojó tyúkját, az idei őszre beígért GTA 4-et, melyet a dual-platform fejlesztés időigényességével indokol.


 

A karácsonyi szezon kihagyása közel 200 millió dollárral csökkenti a kiadó idei bevételeit, de egyben a csillaghullással kecsegtető idei ünnepek is elveszít egy igazán fényes csillagot, hiszen a GTA sorozat negyedik része az egyik legjobban várt játék lehetett volna idén. A Take-Two Interactive minden korábbi előjel nélkül sokkolta a játékos világot azzal, hogy eltolta a megjelenést az idei évről a 2008-as második pénzügyi negyedévre, ami február 1-én kezdődik náluk és értelemszerűen áprilisig végéig tart. Az eredeti tervek szerint a Take-Two leányvállalataként működő Rockstar Games az észak-amerikai régióban 2007. október 16-ra ígérte a megjelenést.

 

     


Amennyiben valaki találgatásokba bocsátkozna és nem hinné el elsőre, hogy egyszerű fejlesztői csúszásról van szó, akkor gondolhat arra is, hogy a kiadó nem szeretné megversenyeztetni a különösen sűrű 2007-es karácsonyban a játékát, hanem egy sokkal tisztább időszakban indítaná útra. Egyelőre viszont a harmadik résszel kapcsolatban nem merültek még fel rasszizmussal és erőszakkal kapcsolatos vádak, bár a korábbi részek példájából kiindulva a megjelenést követően bizonyára újra civil szervezetek célkeresztjébe kerül a játék.

 

 

 

 

 

/forrás: sg.hu/ 

 

 

2007 - 2019 © Minden jog fenntartva!
OLVASTAD MÁR?


Az utca emberét kérdezve úgy tűnik, a nagy többség nem tudja, mi az az IoT. A fejlesztői szakma viszont egyből rávágja: az IoT egyértelműen a jövő!